Back
13 June 2014

RAYA SEDERHANA NAMUN RAYA TETAP RAYA

 

Aidilfitri bakal menjelang tiba, kebiasaannya pada masa ini semua pasti sedang sibuk membuat persiapan raya. Meskipun raya tahun ini sangat berbeza dan disambut secara sederhana terutamanya dengan amalan penjarakan sosial, namun tradisi beraya tetap diteruskan. Ceriakan raya anda dengan pelbagai keperluan raya di MYDIN. Tak dapat balik raya? Jangan juga lupa untuk video call dan berhubung dengan keluarga dan rakan di pagi raya nanti.

 

BAJU RAYA

 

Baju raya apa tahun ini? MYDIN menawarkan seleksi pakaian raya eksklusif dari pelbagai corak dan rona warna untuk dipilih, yang pastinya pada kualiti tiptop dengan harga yang amat berpatutan.

 

Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya

 

KUIH RAYA

 

Tak meriah raya kalau tidak ada kuih raya. Untuk yang rindukan kuih tradisi resepi keluarga, anda boleh dapatkan pelbagai barangan keperluan untuk membuat persediaan kuih raya di semua pasar raya MYDIN.

 

MYDIN juga menawarkan aneka rasa kuih raya di semua cawangan kami. Dari kuih tradisi seperti Suji, Semperit, Kuih Siput ke variasi kuih moden seperti Almond London, Tart Nanas, Chocolate Chips dan banyak lagi, semuanya ada.

 

Kalau dah ada kuih raya, pastinya ada balang kuihnya. Dapatkan koleksi menarik set balang kuih raya di pasar raya MYDIN.

 

Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya
Baju Raya

 

DEKORASI RAYA

 

Raya dan dekorasi rumah pastinya tidak dapat dipisahkan. Meskipun kita dak dapat saling berkunjung tahun ini, namun raya tetap raya dan dekorasi rumah mestilah tip top. Paling penting rumah haruslah kekal bersih dan selamat raya ini.

 

Baju Raya
Baju Raya

 

HAMPER DAN HADIAH

 

Jauh di mata dekat di hati, biarpun berjauhan, eratkan silaturahim raya ini dengan kiriman hamper dan hadiah raya untuk saudara dan sahabat. MYDIN menawarkan pelbagai seleksi menarik hamper dan pelbagai pilihan hadiah istimewa untuk yang tersayang sepanjang Ramadan dan Raya ini.

 

MYDIN mengucapkan Salam Lebaran kepada semua, semoga Aidilfitri ini dirai dengan penuh kesyukuran dan membawa erti buat semua.